longkangan siji siji gelombang spring - China Yueqing Lisheng Spring

single siji longkangan gelombang spring

Short Description:


  • Keterangan:: RoHS, tekan
  • Trademark:: Lisprings
  • Size:: 5mm-1000mm
  • Material:: Carbon Steel Utawa Steel
  • Stock: More :: Than 3000 Jinis
  • Nomer model:: LB, LR
  • Asal :: Zhejiang, China
  • Tooling daya :: Free
  • Detail produk

    Tags Product

    Processing Langkah
    Design → Drawing → Flat kabel → CNC Machining → Kalor perawatan → lumahing → Finishing → Quality pengawasan → Packing
    Aplikasi
    Kanggo aerospace, automotive, medical, mati-dalan, oil & gas, daya Angin, Consumer Industrial
    Main Ekspor Pasar
    Eastern Europe
    Amerika Utara
    Packaging & Shippment
    FOB Port: Shanghai Lead Time: 5- 30 days
    Pembayaran & Delivery
    Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Details Delivery: ing 3-50days sawise nyantosakaké urutan
    Advantage Competitive Primary
    Swara 3000 jinis Wave sumber lan Spiral dering bagean standar ing Simpenan
    Pituduh Delivery Quality persetujuan
    Service Sample Cepak

    • · We have saka 10 taun pengalaman profesional dadi prodhusèn Wave sumber, Spiral Retaining Rings, Constant Section Retaining Ring, laminar Seal Rings
    • · We nggawe Product minangka conto utawa rancangan kanthi
    • · We kudu nggoleki kuwat lan ngembangaken tim kanggo ngatasi masalah Product
    • · Ana akèh penyedia bahan baku sak pabrik kita
    • · We sumber kualitas Product dhuwur kanggo perusahaan misuwur akeh donya
    • · Pabrik Kita tak ISO 9001 lan TS16949 certificate
    • · Pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis
    • · Rega Kita cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien

    Description:

    Single-siji gelombang sumber digunakake kanggo sawetara aplikasi, utamané dirancang kanggo deflection cekak kurang kanggo pasukan medium. Teknologi mbisakake kanggo nyedhiyani Pas gumantung lan akurat.

    Ing ends free saka spring gelombang karo jinis longkangan sing diijini kanggo spring njaba diameteripun mundak akeh sak komprèsi, kang yen alangi bolongan ngalangi naleni saka iso dibandhingke prangko gelombang washers, desain iki wis dramatically apik resistance lemes lan umur. Mangkono nyuda biaya èfèktif.

    The Gap Koleksi: Minangka jeneng gawe katut ana longkangan cilik ing circumference gelombang.

    Material:

    KELAPA tempered (SAE1070-1090), Hard digambar SAE 1060 - 1075, baja 304,316,631,17-7PH stainless (Sus), beryllium tembaga, Phosphor tembaga, 65Mn, A-286,
    Inconel campuran X-750, X-718, Elgiloy, Monel K-500, Monel 400 etc

    Rampung:

    Dip Oil, Pemasifan, blacking, seng / nikel / Chrome / salaka / plating emas, bubuk ditutupi etc


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !