babak-bagean gelombang kabel spring - China Yueqing Lisheng Spring

babak-bagean spring gelombang kabel

Short Description:


  • Keterangan:: RoHS, tekan
  • Trademark:: Lisprings
  • Size:: 5mm-1000mm
  • Material:: Carbon Steel Utawa Steel
  • Stock: More :: Than 3000 Jinis
  • Nomer model:: L, LM
  • Asal :: Zhejiang, China
  • Tooling daya :: Free
  • Detail produk

    Tags Product

    Processing Langkah
    Design → Drawing → Flat kabel → CNC Machining → Kalor perawatan → lumahing → Finishing → Quality pengawasan → Packing
    Aplikasi
    Kanggo aerospace, automotive, medical, mati-dalan, oil & gas, daya Angin, Consumer Industrial
    Main Ekspor Pasar
    Eastern Europe
    Amerika Utara
    Packaging & Shippment
    FOB Port: Shanghai Lead Time: 5- 30 days
    Pembayaran & Delivery
    Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Details Delivery: ing 3-50days sawise nyantosakaké urutan
    Advantage Competitive Primary
    Swara 3000 jinis Wave sumber lan Spiral dering bagean standar ing Simpenan
    Pituduh Delivery Quality persetujuan
    Service Sample Cepak

    • · We have saka 10 taun pengalaman profesional dadi prodhusèn Wave sumber, Spiral Retaining Rings, Constant Section Retaining Ring, laminar Seal Rings
    • · We nggawe Product minangka conto utawa rancangan kanthi
    • · We kudu nggoleki kuwat lan ngembangaken tim kanggo ngatasi masalah Product
    • · Ana akèh penyedia bahan baku sak pabrik kita
    • · We sumber kualitas Product dhuwur kanggo perusahaan misuwur akeh donya
    • · Pabrik Kita tak ISO 9001 lan TS16949 certificate
    • · Pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis
    • · Rega Kita cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien

    Description:

    babak-bagean gelombang kabel spring sing diprodhuksi saka babak-bagean kabel kanggo nyedhiyani kathah luwih nalika ngramut loading akurat ditemokaké ing gelombang sumber. Minangka alternatif kanggo Belleville Springs, babak-bagean gelombang kabel spring menehi kathah padha nanging karo akurat, tingkat spring katebak.

    Material:

    KELAPA tempered (SAE1070-1090), Hard digambar SAE 1060 - 1075, baja 304,316,631,17-7PH stainless (Sus), beryllium tembaga, Phosphor tembaga, 65Mn, A-286,
    Inconel campuran X-750, X-718, Elgiloy, Monel K-500, Monel 400 etc

    Rampung:

    Dip Oil, Pemasifan, blacking, seng / nikel / Chrome / salaka / plating emas, bubuk ditutupi etc


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !