shërbim

Me mbi 10 vjet përvojë, ne mund të prodhojë shumëllojshmëri të burimeve të valë dhe unaza mbajtëse, duke përfshirë pranverë valë, unazë spirale mbajtës, konstante Seksioni unaza, fletë-fletë nënshkrimin unaza, teli formimin pranverë, dhe më shumë. Kompania është i çmendur i kapacitetit të zhvillimit të pranverës, vulosje dhe mbajtjen unazë në mënyrë që të shmangen pashoq shkaktuar për shkak të pjesëve të ndryshme nga kompani të ndryshme dhe kohë të ngjall ofrimit për të kënaqur klientët me sigurimin e produkteve me cilësi të lartë dhe përsosmëri.

Përveç linjat e prodhimit të pjesëve të pranverës, mbajtjen unazë, kompania jonë ka krijuar më tej linjë prodhimi electroplating. Kompania mund të integrohen kërkesat electroplating e hardwares të ndryshme për të përmirësuar cilësinë electroplating, të marrë dhe për të dërguar mallrat electroplating në kohën e duhur, të zvogëlojë kohën e prodhimit të produkteve të jashtme dhe të mirë të rregulluar prioritetet e detyrave fleksibël të përpunimit në mënyrë që të sigurojë shërbimin më të mirë për konsumatorët.

 


WhatsApp Online Chat !