Tentang Kami

Lisheng Spring Company didirikan dina 2009. Lisheng cinyusu téh produsén profésional pikeun Wave cinyusu di Cina. Lisheng spring specializes di pabrik cinyusu jeung cingcin panahan, kayaning gelombang cinyusu, spiral panahan cingcin, Laminar Sealing Cingcin tur loba produk sejen, bahan sakaligus nu diimpor ti Jepang, Jerman, jeung AS, Urang pilih bahan bener garansi produk satisfying. Lisheng cinyusu geus jadi salah sahiji pausahaan ngarah dina sagala jenis gelombang cinyusu jeung spiral panahan cingcin mibanda-kualitas luhur sarta kamampuan produksi tinggi-hade. Urang pageuh yakin yén porsi klien kami bakal mawa urang kapuasan dina. Simkuring salawasna dipikahoyong. Urang baris nuluykeun nyadiakeun klien kami kalayan produk kualitasna alus sarta layanan pangalusna.

2332      123


WhatsApp Online Chat !