gap péngkolan hiji gelombang spring - Cina Yueqing Lisheng Spring

tunggal péngkolan gap gelombang spring

Pondok Description:


  • Spésifikasi:: RoHS, ngahontal
  • Dagang:: Lisprings
  • Ukuran:: 5mm-1000mm
  • Bahan:: Karbon Steel Atawa steel Steel
  • Stock: Leuwih :: Than 3000 Tipe
  • Jumlah modél:: sedengkeun, LR
  • Asal :: Zhejiang, Cina
  • Tooling Cas :: Free
  • jéntré produk

    Tags produk

    Processing Hambalan
    Desain → teken → Datar kawat → CNC Machining → Panas perlakuan → Surface → pagawean → Quality Inspection → Packing
    Aplikasi
    Pikeun aerospace, otomotif, médis, kaluar-jalan raya, minyak & gas, kakuatan Angin, Consumer Industrial
    Main Ékspor Pasar
    Wétan Éropa
    Amérika Kalér
    bungkusan & Shippment
    FOB Port: Shanghai Diterangkeun Time: 5- 30 poé
    pamayaran & Pangiriman
    Métode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Rincian Pangiriman: dina 3-50days sanggeus confirming ordo
    Kauntungan kalapa primér
    Leuwih 3000 jenis Wave cinyusu jeung spiral cingcin bagian baku di stock
    Ajakan Pangiriman Quality Approvals
    Service Sampel sadia

    • · Urang kudu leuwih 10 taun pangalaman profésional salaku produsén sahiji gelombang cinyusu, spiral panahan Cingcin, Constant Bagéan panahan Ring, Laminar Seal Cingcin
    • · Urang nyieun Produk salaku sampel Anjeun atawa desain anjeun pinuh
    • · Urang kudu nalungtik kuat tur ngamekarkeun tim pikeun ngajawab masalah Produk
    • · Aya loba suppliers bahan baku di sabudeureun pabrik urang
    • · Urang nyadiakeun kualitas Produk tinggi for jeung sya kawentar loba dunya
    • · Pabrik kami ngagaduhan ISO 9001 sarta TS16949 sertipikat
    • · Pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas nyaéta sadia
    • · Harga kami geus lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien

    pedaran:

    Single-péngkolan gelombang cinyusu anu dipaké pikeun sababaraha aplikasi, utamana dirancang pikeun deflection pondok tur low ka pasukan sedeng. Téhnologi nyandak nyadiakeun fit diandelkeun tur akurat.

    Ends bébas tina cinyusu gelombang kalayan jenis gap anu diwenangkeun pikeun cinyusu luar diaméterna tumuwuh dina mangsa komprési, nu lamun konstrain di bore a nyegah beungkeutan comparable dicap gelombang washers, desain ieu geus nyirorot ningkat résistansi kacapean sarta lifetimes. Kituna ngurangan waragad éféktif.

    The Gap Tipe: Sakumaha ngaranna ngakibatkeun aya gap leutik di kuriling gelombang.

    bahan:

    Minyak TEMPERED (SAE1070-1090), teuas digambar Sae 1060 - 1075, baja 304,316,631,17-7PH steel (SUS), beryllium tambaga, phosphor tambaga, 65Mn, A-286,
    Inconel Galunggung X-750, X-718, Elgiloy, MONEL K-500, MONEL 400 jsb

    finish:

    Dip minyak, Passivation, blacking, séng / nikel / Chrome / pérak / plating emas, bubuk coated jsb


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !