Multi Hurungkeun Wave Springs kalawan Userboxtop tungtung - Cina Yueqing Lisheng Spring

Multi Hurungkeun Wave Springs kalawan Userboxtop tungtung

Pondok Description:


  • Spésifikasi:: RoHS, ngahontal
  • Dagang:: Lisprings
  • Ukuran:: 5mm-1000mm
  • Bahan:: Karbon Steel Atawa steel Steel
  • Stock: Leuwih :: Than 3000 Tipe
  • Jumlah modél:: L, LM
  • Asal :: Zhejiang, Cina
  • Tooling Cas :: Free
  • jéntré produk

    Tags produk

    Processing Hambalan
    Desain → teken → Datar kawat → CNC Machining → Panas perlakuan → Surface → pagawean → Quality Inspection → Packing
    Aplikasi
    Pikeun aerospace, otomotif, médis, kaluar-jalan raya, minyak & gas, kakuatan Angin, Consumer Industrial
    Main Ékspor Pasar
    Wétan Éropa
    Amérika Kalér
    bungkusan & Shippment
    FOB Port: Shanghai Diterangkeun Time: 5- 30 poé
    pamayaran & Pangiriman
    Métode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Rincian Pangiriman: dina 3-50days sanggeus confirming ordo
    Kauntungan kalapa primér
    Leuwih 3000 jenis Wave cinyusu jeung spiral cingcin bagian baku di stock
    Ajakan Pangiriman Quality Approvals
    Service Sampel sadia

    • · Urang kudu leuwih 10 taun pangalaman profésional salaku produsén sahiji gelombang cinyusu, spiral panahan Cingcin, Constant Bagéan panahan Ring, Laminar Seal Cingcin
    • · Urang nyieun Produk salaku sampel Anjeun atawa desain anjeun pinuh
    • · Urang kudu nalungtik kuat tur ngamekarkeun tim pikeun ngajawab masalah Produk
    • · Aya loba suppliers bahan baku di sabudeureun pabrik urang
    • · Urang nyadiakeun kualitas Produk tinggi for jeung sya kawentar loba dunya
    • · Pabrik kami ngagaduhan ISO 9001 sarta TS16949 sertipikat
    • · Pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas nyaéta sadia
    • · Harga kami geus lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien

    pedaran:

    Gelombang cinyusu nulungan nyalametkeun nepi ka 50% tina spasi axial dina aplikasi Anjeun lamun dibandingkeun cinyusu coil konvensional. hasilna nyaeta aplikasi langkung ringkes nu spasi perlu jeung bahan kituna kaleuwihan komponén tatangga bisa diréduksi jadi minimum a. Kawat datar éféktif ngurangan jangkungna padet cinyusu gelombang ambéh kalawan jumlah sarua tina robah warna ka warna hiji visibly bisa ngurangan jangkungna gawé tanpa compromising beban atawa cinyusu deflection. Kauntungan sejen nyaeta salah bisa nambahan jumlah robah warna ka warna tina rarancang cinyusu dina urutan ngurangan deflection nu per turn nalika cinyusu gelombang ieu dikomprés. Ku kituna, laju spring diréduksi proporsional jeung Jumlah robah warna ka warna sarta karakteristik linier datar bisa dihasilkeun.

    bahan:

    Minyak TEMPERED (SAE1070-1090), teuas digambar Sae 1060 - 1075, baja 304,316,631,17-7PH steel (SUS), beryllium tambaga, phosphor tambaga, 65Mn, A-286,
    Inconel Galunggung X-750, X-718, Elgiloy, MONEL K-500, MONEL 400 jsb

    finish:

    Dip minyak, Passivation, blacking, séng / nikel / Chrome / pérak / plating emas, bubuk coated jsb


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !