babak-bagian gelombang kawat spring - Cina Yueqing Lisheng Spring

babak-bagian spring gelombang kawat

Pondok Description:


  • Spésifikasi:: RoHS, ngahontal
  • Dagang:: Lisprings
  • Ukuran:: 5mm-1000mm
  • Bahan:: Karbon Steel Atawa steel Steel
  • Stock: Leuwih :: Than 3000 Tipe
  • Jumlah modél:: L, LM
  • Asal :: Zhejiang, Cina
  • Tooling Cas :: Free
  • jéntré produk

    Tags produk

    Processing Hambalan
    Desain → teken → Datar kawat → CNC Machining → Panas perlakuan → Surface → pagawean → Quality Inspection → Packing
    Aplikasi
    Pikeun aerospace, otomotif, médis, kaluar-jalan raya, minyak & gas, kakuatan Angin, Consumer Industrial
    Main Ékspor Pasar
    Wétan Éropa
    Amérika Kalér
    bungkusan & Shippment
    FOB Port: Shanghai Diterangkeun Time: 5- 30 poé
    pamayaran & Pangiriman
    Métode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    Rincian Pangiriman: dina 3-50days sanggeus confirming ordo
    Kauntungan kalapa primér
    Leuwih 3000 jenis Wave cinyusu jeung spiral cingcin bagian baku di stock
    Ajakan Pangiriman Quality Approvals
    Service Sampel sadia

    • · Urang kudu leuwih 10 taun pangalaman profésional salaku produsén sahiji gelombang cinyusu, spiral panahan Cingcin, Constant Bagéan panahan Ring, Laminar Seal Cingcin
    • · Urang nyieun Produk salaku sampel Anjeun atawa desain anjeun pinuh
    • · Urang kudu nalungtik kuat tur ngamekarkeun tim pikeun ngajawab masalah Produk
    • · Aya loba suppliers bahan baku di sabudeureun pabrik urang
    • · Urang nyadiakeun kualitas Produk tinggi for jeung sya kawentar loba dunya
    • · Pabrik kami ngagaduhan ISO 9001 sarta TS16949 sertipikat
    • · Pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas nyaéta sadia
    • · Harga kami geus lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien

    pedaran:

    babak-bagian gelombang kawat cinyusu anu dihasilkeun tina babak-bagian kawat nyadiakeun beban luhur bari ngajaga loading akurat kapanggih dina gelombang cinyusu. Minangka alternatif pikeun Belleville Springs, babak-bagian gelombang kawat spring nyadiakeun beban sarupa tapi kalawan akurat, laju spring diprediksi.

    bahan:

    Minyak TEMPERED (SAE1070-1090), teuas digambar Sae 1060 - 1075, baja 304,316,631,17-7PH steel (SUS), beryllium tambaga, phosphor tambaga, 65Mn, A-286,
    Inconel Galunggung X-750, X-718, Elgiloy, MONEL K-500, MONEL 400 jsb

    finish:

    Dip minyak, Passivation, blacking, séng / nikel / Chrome / pérak / plating emas, bubuk coated jsb


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !